logo Guarity

Toezichthouder

Toezichthouder

Guarity is gespecialiseerd in het leveren van diverse professionals, waaronder toezichthouders, brandwachten, beveiligers en verkeersregelaars voor al haar klanten.

Alle toezichthouders worden door ons zelf geselecteerd. Hierbij zijn gastheerschap, heldere communicatie, representativiteit, servicegerichtheid en een positieve instelling de basis vaardigheden waar onze toezichthouders over beschikken. Wij werken met vaste en flexibele professionals.

Dekking en controle

Guarity heeft een landelijke dekking. Onze medewerkers en klanten bevinden zich door heel Nederland. Wij hebben een Online Management Tool ontwikkelt voor onze klanten en medewerkers. Via deze tool kunt u uw aangevraagde diensten, urenregistratie, rapportages, calamiteitenhistorie, (extra) personeel aanvragen, gegevens van de inschakelde medewerkers en nog veel meer inzien. Indien u meerdere locaties, projecten of opdrachten heeft kunt u deze allemaal managen vanaf een account.

Indien er sprake is van een calamiteit dan biedt onze Online Management Tool u de mogelijkheid om snel onze toezichthouders en klanten met elkaar in contact te brengen. Onze toezichthouders kunnen met één druk op de knop worden doorgeschakeld naar onze alarmcentrale, die 24/7 bereikbaar is. Hierdoor kan heel snel de politie, ambulance, brandweer en/of onze mobiele surveillance ter plaatse komen en indien nodig extra ondersteuning bieden.

Service

Indien onze klanten wensen op te schalen dan beschikken wij over speciaal geselecteerde teams. Voor Guarity en haar klanten is en blijft het van belang om onze services zo goed mogelijk te leveren en kwaliteit te bieden. Wij streven ernaar om onze professionals in te zetten bij klanten waar zij zich thuis en prettig voelen, zodoende halen wij het maximale uit onze medewerkers en bieden wij de beste service aan onze klanten.

Iedere beveiliger werkzaam bij Guarity heeft een actief introductieprogramma doorlopen en weet welke taken hij/zij wel en niet kan en mag uitvoeren en hoe hij/zij optimaal service kan verlenen.

Coaching en managing

Onze beveiligers worden gecoacht en gemanaged door een teamleider. Per teamleider zijn maximaal 50 beveiligers werkzaam, zodat er korte lijnen zijn met iedereen en we elkaar persoonlijk kennen en helpen.

De teamleiders van Guarity zijn verantwoordelijk voor het coachen op de vloer, voor het zo ideaal mogelijk inroosteren van onze medewerkers, het opleidingsprogramma, het verzuim en zijn gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Onze teamleiders krijgen een management training zodat zij optimaal te werk kunnen worden gesteld.

De teamleider voert samen met de medewerkers de klikgesprekken bij onze opdrachtgevers, want de juiste klik bij de juiste opdrachtgever zorgt voor tevreden klanten en tevreden medewerkers.

Sectoren

Onze toezichthouders zijn werkzaam in de sectoren: Openbaar Vervoer, Retail, het openbare domein en evenementen. Heeft u toezichthouders nodig binnen een andere sector dan bekijken we gezamenlijk of dit mogelijk is en wat de eisen zijn die hieraan verbonden zijn.

Wij van Guarity doen er alles aan om onze mensen zo goed mogelijk op te leiden en in te zetten in samenspraak met onze opdrachtgevers. Door onze ervaring en de rol van de teamleiders zoeken wij de beste match tussen de medewerker en de betreffende sector. Want niet iedereen is geschikt om in iedere sector te werken of voor iedere opdrachtgever. Wij leveren graag maatwerk.

Opleidingen en trainingen

Al onze toezichthouders hebben een background check gehad, beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag, zijn super gemotiveerd en denken graag met u mee. Indien u wenst dat onze toezichthouders een extra training volgen om u nog beter van dienst te kunnen zijn dan is dat altijd bespreekbaar.

Guarity biedt haar medewerkers diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan. Te denken valt aan een opleiding tot beveiliging professional, brandwacht, evenement beveiliger, verkeersregelaar en steward. Naast deze rollen is het tevens mogelijk om de volgende opleidingen op te nemen: BHV, EHBO, Omgang met agressie, De-escalerend handelen, gastheerschap en diverse andere praktijk trainingen. Per klant wordt bekeken welke functionele trainingen benodigd zijn voor onze medewerkers.

De teamleider voert samen met de medewerkers de klikgesprekken bij onze opdrachtgevers, want de juiste klik bij de juiste opdrachtgever zorgt voor tevreden klanten en tevreden medewerkers.

ONZE MISSIE

Onze missie bij Guarity is om betrouwbare en professionele diensten te bieden aan onze klanten. We zijn trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten en werknemers, en streven er altijd naar om flexibele en effectieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van elk project.

We geloven in 24/7 bereikbaarheid en staan klaar om onze klanten te helpen, ongeacht de tijd van de dag. Door onze kwalificaties en toewijding aan professionaliteit en betrouwbaarheid, onderscheiden wij ons van onze concurrenten en kunnen wij onze klanten de beste service bieden.

WAAROM GUARITY?

Guarity is de beste keuze voor uw beveiliging diensten, omdat we garant staan voor professionele en betrouwbare beveiliging. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om ervoor te zorgen dat u zich veilig en beschermd voelt. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice en flexibiliteit om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen.

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Getraind
  • Flexibel
  • Klantgericht

Een greep uit onze veilige partners