logo Guarity

Beveiliging

Beveiliging

Bij Guarity begrijpen we dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om beveiliging. Daarom bieden wij onze klanten een persoonlijke en uitgebreide service en beveiligingsoplossing, waarbij we samenwerken om de meest geschikte beveiligingsoplossingen te vinden die passen bij hun behoeften en budget.

Wij zetten ons in voor de hoogste normen in de beveiligingsindustrie en onze deskundige beveiligingsprofessionals hebben jarenlange ervaring en expertise in het beoordelen van risico’s en het bieden van de beste beveiligingsoplossingen voor elke situatie. Wij hebben de nodige kennis en vaardigheden om uw organisatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Guarity is volledig gelicentieerd en gecertificeerd en voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften op het gebied van beveiliging. Wij werken met de nieuwste beveiligingstechnologieën en -systemen, waardoor wij onze klanten de best mogelijke beveiligingsoplossingen bieden.

Dekking en controle

Guarity heeft een landelijke dekking. Onze medewerkers en klanten bevinden zich door heel Nederland. Wij hebben een Online Management Tool ontwikkelt voor onze klanten en medewerkers. Via deze tool kunt u uw aangevraagde diensten, urenregistratie, rapportages, calamiteitenhistorie, (extra) personeel aanvragen, gegevens van de inschakelde medewerkers en nog veel meer inzien. Indien u meerdere locaties, projecten of opdrachten heeft kunt u deze allemaal managen vanaf een account.

Indien er sprake is van een calamiteit dan biedt onze Online Management Tool u de mogelijkheid om snel onze beveiligers en klanten met elkaar in contact te brengen. Onze beveiligers kunnen met één druk op de knop worden doorgeschakeld naar onze alarmcentrale, die 24/7 bereikbaar is. Hierdoor kan heel snel de politie, ambulance, brandweer en/of onze mobiele surveillance ter plaatse komen en indien nodig extra ondersteuning bieden.

Service

Indien onze klanten wensen op te schalen dan beschikken wij over samenwerkingsverbanden met speciaal geselecteerde teams. Voor Guarity en haar klanten is en blijft het van belang om onze services zo goed mogelijk te leveren en kwaliteit te bieden. Wij streven ernaar om onze professionals in te zetten bij klanten waar zij zich thuis en prettig voelen, zodoende halen wij het maximale uit onze medewerkers en bieden wij de beste service aan onze klanten.

Iedere beveiliger werkzaam bij Guarity heeft een actief introductieprogramma doorlopen en weet welke taken hij/zij wel en niet kan en mag uitvoeren en hoe hij/zij optimaal service kan verlenen.

Coaching en managing

Onze beveiligers worden gecoacht en gemanaged door een teamleider. Per teamleider zijn maximaal 50 beveiligers werkzaam, zodat er korte lijnen zijn met iedereen en we elkaar persoonlijk kennen en helpen.

De teamleiders van Guarity zijn verantwoordelijk voor het coachen op de vloer, voor het zo ideaal mogelijk inroosteren van onze medewerkers, het opleidingsprogramma, het verzuim en zijn gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Onze teamleiders krijgen een management training zodat zij optimaal te werk kunnen worden gesteld.

De teamleider voert samen met de medewerkers de klikgesprekken bij onze opdrachtgevers, want de juiste klik bij de juiste opdrachtgever zorgt voor tevreden klanten en tevreden medewerkers.

Sectoren

Ons beveiligingsbedrijf is gespecialiseerd in verschillende sectoren, zoals winkelcentra, bouwplaatsen, industriegebieden, evenementen en objecten. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van uw sector te voldoen. Heeft u beveiligers nodig binnen een andere sector dan bekijken we gezamenlijk of dit mogelijk is en wat de eisen zijn die hieraan verbonden zijn. Wij van Guarity doen er alles aan om onze mensen zo goed mogelijk op te leiden en in te zetten in samenspraak met onze opdrachtgevers. Door onze ervaring en de rol van de teamleiders zoeken wij de beste match tussen de medewerker en de betreffende sector. Want niet iedereen is geschikt om in iedere sector te werken of voor iedere opdrachtgever. Wij leveren graag maatwerk.

Opleidingen en trainingen

Bij Guarity bieden wij ook verschillende opleidingen en trainingen aan onze medewerkers om hen op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de beveiliging. Door middel van deze trainingen kunnen wij onze medewerkers voorzien van de beste en meest up-to-date beveiligingsdiensten die passen bij uw specifieke behoeften en budget.

Onze trainingen en opleidingen omvatten o.a. beveiliging 2, algemene beveiligingsvaardigheden, conflictbeheersing en de-escalatie, eerste hulp en reanimatie en culturele diversiteit. Deze trainingen stellen onze medewerkers in staat om risico’s te beoordelen en snel te reageren op verschillende situaties.

Door onze medewerkers te voorzien van deze trainingen, zijn wij ervan overtuigd dat wij u kunnen voorzien van de beste en meest betrouwbare beveiligingsdiensten

Indien u wenst dat onze beveiligers een extra training volgen om u nog beter van dienst te kunnen zijn dan is dat altijd bespreekbaar. Per klant wordt bekeken welke functionele trainingen benodigd zijn voor onze medewerkers.

Calamity Control Team (C.C.T.) 

Bij Guarity begrijpen we dat er zich in de beveiligingsbranche noodsituaties kunnen voordoen die onmiddellijke actie vereisen. Daarom hebben we ons Calamity Control Team (C.C.T.) opgezet. Dit is een gespecialiseerd team dat altijd klaarstaat voor spoedaanvragen en dat bestaat uit zeer ervaren en deskundige beveiligingsspecialisten.

Onze C.C.T.-leden zijn speciaal getraind om snel en effectief te handelen in noodsituaties en om te zorgen voor de veiligheid van onze klanten. Dit kan variëren van het beveiligen van een locatie na een inbraak of brand tot het assisteren bij een medische noodsituatie.

De C.C.T. wordt voortdurend getraind en bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van calamiteitenbeheersing. Daarnaast beschikken zij over de nieuwste apparatuur en hulpmiddelen om de meest efficiënte en effectieve dienstverlening te kunnen bieden.

Ons C.C.T. werkt nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat zij altijd kunnen rekenen op de beste beveiligingsoplossingen, zelfs in de meest stressvolle en uitdagende situaties. Wij zijn er trots op dat we onze klanten een ongeëvenaarde service kunnen bieden en hen kunnen helpen om hun organisatie veilig en beschermd te houden.

ONZE MISSIE

Onze missie bij Guarity is om betrouwbare en professionele diensten te bieden aan onze klanten. We zijn trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten en werknemers, en streven er altijd naar om flexibele en effectieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van elk project.

We geloven in 24/7 bereikbaarheid en staan klaar om onze klanten te helpen, ongeacht de tijd van de dag. Door onze kwalificaties en toewijding aan professionaliteit en betrouwbaarheid, onderscheiden wij ons van onze concurrenten en kunnen wij onze klanten de beste service bieden.

WAAROM GUARITY?

Guarity is de beste keuze voor uw beveiliging diensten, omdat we garant staan voor professionele en betrouwbare beveiliging. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om ervoor te zorgen dat u zich veilig en beschermd voelt. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice en flexibiliteit om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen.

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Getraind
  • Flexibel
  • Klantgericht

Een greep uit onze veilige partners