logo Guarity

Investeren in de ontwikkeling van medewerkers

Bij Guarity staat de ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Wij geloven dat onze medewerkers onze belangrijkste troef zijn en investeren daarom in hun ontwikkeling en groei. Dit doen we door middel van trainingen en opleidingen die gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden van onze medewerkers en het bijhouden van de laatste ontwikkelingen in de beveiligingsbranche.

Onze medewerkers hebben de mogelijkheid om zich te specialiseren in verschillende aspecten van beveiliging. Zo bieden wij trainingen aan op het gebied van objectbeveiliging, zorginstelling beveiliging, evenementenbeveiliging, winkelbeveiliging, beveiliging op maat, toegangscontrole, risicoanalyse, security management, VIP-beveiliging, mobiele surveillance, brandwachten, verkeersregelaars, crowd control, horecabeveiliging, onderzoek naar diefstal en fraude, alarmopvolging, cameratoezicht, security consulting en security training en opleidingen.

Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op het ontwikkelen van de vaardigheden van onze medewerkers en het bijhouden van de laatste ontwikkelingen in de beveiligingsbranche. Wij bieden verschillende carrièremogelijkheden en trajecten aan, zodat onze medewerkers kunnen groeien en doorgroeien binnen ons bedrijf.

Een voorbeeld van een training die wij aanbieden is de BHV (Bedrijfshulpverlening) training. Deze training is gericht op het leren van de vaardigheden die nodig zijn om eerste hulp te bieden bij ongelukken en het beheersen en bestrijden van brand. Dit is een belangrijke training voor onze medewerkers, omdat zij vaak als eerste ter plaatse zijn bij incidenten en ongevallen.

Een andere training die wij aanbieden is de training voor toezichthouders. Deze training is gericht op het leren van de vaardigheden die nodig zijn om toezicht te houden op evenementen en andere situaties waarbij er veel mensen aanwezig zijn. Hierbij leren onze medewerkers hoe ze situaties kunnen inschatten en hoe ze moeten optreden bij ongewenst gedrag.

Naast deze trainingen bieden wij ook trainingen aan op het gebied van security management, risicoanalyse en security consulting. Hierbij leren onze medewerkers hoe ze de veiligheid van organisaties en personen kunnen waarborgen en hoe ze kunnen anticiperen op eventuele veiligheidsrisico’s.

Kortom, bij Guarity bieden wij onze medewerkers de tools en middelen die ze nodig hebben om te groeien en zich te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Door middel van onze trainingen en opleidingen kunnen onze medewerkers zich specialiseren in verschillende aspecten van beveiliging en doorgroeien binnen ons bedrijf.

WAAROM GUARITY?

Guarity is de beste keuze voor uw beveiliging diensten, omdat we garant staan voor professionele en betrouwbare beveiliging. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om ervoor te zorgen dat u zich veilig en beschermd voelt. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice en flexibiliteit om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen.

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Getraind
  • Flexibel
  • Klantgericht

Een greep uit onze veilige partners