logo Guarity

Hoe Guarity zorgt voor een gezonde balans tussen werk en privé

Bij Guarity begrijpen we dat onze medewerkers belangrijke taken hebben bij het beschermen van onze klanten en hun eigendommen. We zijn trots op ons werk als beveiligingsbedrijf en onze toewijding aan het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten. Maar we weten ook dat het cruciaal is om een evenwicht te vinden tussen werk en persoonlijke verantwoordelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk succes te bereiken.

Om deze reden hebben we ons toegewijd aan het creëren van een ondersteunende werkomgeving die de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers bevordert. We bieden flexibele werkopties, zoals flexibele werkdagen en -tijden, waardoor onze medewerkers hun werk kunnen uitvoeren terwijl ze ook tijd hebben voor familie, vrienden en andere belangrijke verplichtingen. Dit betekent dat onze medewerkers in staat zijn om hun werklast beter te beheren, waardoor stress wordt verminderd en de productiviteit op de lange termijn wordt verhoogd.

We zorgen ook voor betaald zwangerschaps- en vaderschapsverlof, wat essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van moeders, vaders en pasgeboren baby’s. Dit stelt medewerkers in staat om tijd door te brengen met hun nieuwe gezinslid zonder financiële zorgen en ondersteunt hen bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en persoonlijke verantwoordelijkheden.

Naast deze voordelen bieden we ook flexibele werklocaties, zodat onze medewerkers vanuit huis of op afstand kunnen werken. We begrijpen dat soms de locatie van het werk van invloed kan zijn op de balans tussen werk en privé, en daarom willen we onze medewerkers de flexibiliteit bieden om te werken waar ze zich het meest comfortabel voelen.

En als laatste bieden we betaalde vakantie- en ziektedagen, evenals betaald verlof voor persoonlijke redenen, zoals familieaangelegenheden of persoonlijke reizen. Dit zorgt ervoor dat medewerkers tijd hebben om te rusten en op te laden, wat de productiviteit op de lange termijn kan verhogen.

Bij Guarity zijn we toegewijd aan het creëren van een cultuur die gebaseerd is op respect, vertrouwen en open communicatie, zodat onze medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen. We zijn er trots op dat we ons personeel kunnen ondersteunen bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en persoonlijke verantwoordelijkheden, en we streven er voortdurend naar om onze ondersteunende werkomgeving verder te verbeteren.

Als u meer wilt weten over hoe Guarity zorgt voor een gezonde balans tussen werk en privé, neem dan gerust contact met ons op. We zijn altijd bereid om te praten over onze aanpak en hoe we ons personeel kunnen ondersteunen bij het bereiken van professionele en persoonlijke successen.

WAAROM GUARITY?

Guarity is de beste keuze voor uw beveiliging diensten, omdat we garant staan voor professionele en betrouwbare beveiliging. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om ervoor te zorgen dat u zich veilig en beschermd voelt. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice en flexibiliteit om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen.

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Getraind
  • Flexibel
  • Klantgericht

Een greep uit onze veilige partners