logo Guarity

Duurzaamheid en milieubewustzijn – Guarity

Bij Guarity hechten we veel waarde aan het verminderen van onze milieu-impact en het bevorderen van duurzaamheid in onze branche en daarbuiten. In deze blog willen we graag onze initiatieven en overtuigingen delen, en u inspireren om ook uw steentje bij te dragen aan een schonere toekomst.

Een van de manieren waarop we onze milieu-impact verminderen, is door het gebruik van hybride auto’s voor onze medewerkers. Hoewel elektrische auto’s voor ons als beveiligingsbedrijf niet altijd praktisch zijn vanwege de beperkte laadtijd, willen we toch graag bijdragen aan een schonere toekomst en hebben we gekozen voor hybride auto’s. Door deze keuze verminderen we onze uitstoot van schadelijke stoffen en dragen we bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Daarnaast hebben we onze kantoren en magazijnen voorzien van energiezuinige verlichting en apparatuur, en werken we zoveel mogelijk papierloos. Dit vermindert niet alleen ons energieverbruik, maar ook onze afvalproductie. We zijn ook bezig om ons afval te verminderen door betere recyclingpraktijken toe te passen en het gebruik van wegwerpartikelen te verminderen. Zo dragen we bij aan de vermindering van afvalproductie en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

We zijn ons ook bewust van onze rol als beveiligingsbedrijf in het bevorderen van duurzaamheid. Daarom streven we ernaar om onze klanten te adviseren over milieuvriendelijke oplossingen voor hun beveiligingsbehoeften. Bijvoorbeeld, het gebruik van slimme beveiligingssystemen die energiezuinig zijn en minder impact hebben op het milieu.

Als organisatie geloven we in de kracht van samenwerking. We werken samen met onze klanten, leveranciers en partners om de beste duurzame oplossingen te vinden en een positieve impact te hebben op onze omgeving. We hopen dat we op deze manier een voorbeeld kunnen zijn voor andere organisaties en individuen, en bijdragen aan de wereldwijde inspanningen om de planeet te beschermen.

Bij Guarity geloven we sterk in duurzaamheid en milieubewustzijn. Als onderdeel van onze voortdurende inzet om onze milieu-impact te verminderen, bieden wij onze medewerkers elektrische fietsen aan voor woon-werkverkeer wanneer de afstand redelijk is. Dit is een belangrijk onderdeel van ons beleid om de CO2-uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten te verminderen en bij te dragen aan een schonere toekomst.

Onze medewerkers hebben de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische fietsen als het een praktische optie is en het past bij hun behoeften. We begrijpen dat elektrische fietsen niet voor iedereen geschikt zijn, maar voor degenen die dichtbij hun werk wonen, kan het een ideale oplossing zijn. Elektrische fietsen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar dragen ook bij aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers.

We zijn ervan overtuigd dat deze initiatieven een belangrijke rol spelen in het bevorderen van duurzaamheid en milieubewustzijn binnen onze organisatie en in de bredere samenleving. We blijven ons inzetten om ons beleid en onze activiteiten te verbeteren om een positieve impact te hebben op onze omgeving en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Kortom, bij Guarity zetten we ons in voor een duurzame toekomst en willen we onze milieu-impact verminderen, niet alleen als organisatie, maar ook als bijdrage aan de wereldwijde inspanningen om de planeet te beschermen. We hopen dat u geïnspireerd bent om ook uw steentje bij te dragen en samen te werken aan een schonere toekomst.

WAAROM GUARITY?

Guarity is de beste keuze voor uw beveiliging diensten, omdat we garant staan voor professionele en betrouwbare beveiliging. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om ervoor te zorgen dat u zich veilig en beschermd voelt. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice en flexibiliteit om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen.

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Getraind
  • Flexibel
  • Klantgericht

Een greep uit onze veilige partners