logo Guarity

7 simpele en effectieve tips voor het beveiligen van je huis

7 simpele en effectieve tips voor het beveiligen van je huis

Het beveiligen van je huis is van groot belang om je eigendommen en gezin te beschermen. Er zijn talloze manieren om je huis te beveiligen, maar sommige zijn eenvoudiger en effectiever dan andere. Hier zijn zeven simpele en effectieve tips voor het beveiligen van je huis:

 1. Gebruik een beveiligingssysteem: Een beveiligingssysteem met bewegingssensoren en alarmsignalen kan helpen om inbrekers af te schrikken. Zorg ervoor dat het systeem aan de binnenkant van je huis is geïnstalleerd, zodat je het kunt horen als er iemand probeert binnen te komen.
 2. Maak gebruik van verlichting: Zet buitenverlichting rond het huis aan om het moeilijker te maken voor inbrekers om onopgemerkt binnen te komen. Gebruik ook tijdschakelaars voor binnenverlichting zodat het lijkt alsof er iemand thuis is als je niet thuis bent.
 3. Sluit de deuren en ramen: Zorg ervoor dat alle deuren en ramen goed zijn afgesloten als je niet thuis bent of als je slaapt. Dit is een eenvoudige, maar effectieve manier om inbrekers buiten te houden.
 4. Gebruik sloten op de deur: Installeer stevige sloten op alle buitendeuren om inbrekers tegen te houden. Zorg ervoor dat de sloten goed zijn geïnstalleerd en onderhouden.
 5. Maak gebruik van een veiligheidssluiting op de deur. Een veiligheidssluiting is een extra slot dat bovenop je bestaande sloten op de deur wordt geïnstalleerd. Dit maakt het voor inbrekers veel moeilijker om je huis binnen te komen.
 6. Maak gebruik van cameras: Installeer beveiligingscamera’s rond het huis om activiteiten te monitoren en inbrekers te identificeren. Zorg ervoor dat de camera’s goed zijn geplaatst zodat ze zoveel mogelijk gebied kunnen bestrijken.
 7. Maak gebruik van het ‘niet thuis’-protocol: Laat iemand anders weten wanneer je niet thuis bent en vraag ze om af en toe naar je huis te kijken. Laat ook geen sleutels onder de deurmat of in de bloempot achter.

Door deze simpele en effectieve tips te volgen, kun je het risico op inbraak in je huis aanzienlijk verminderen. Zorg ervoor dat je regelmatig controleert of je beveiligingsmaatregelen nog steeds effectief zijn en pas ze aan als dat nodig is.

Voor een risico-analyse op maat kunt u ook een gratis offerte aanvragen!

WAAROM GUARITY?

Guarity is de beste keuze voor uw beveiliging diensten, omdat we garant staan voor professionele en betrouwbare beveiliging. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om ervoor te zorgen dat u zich veilig en beschermd voelt. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice en flexibiliteit om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen.

 • Betrouwbaar
 • Professioneel
 • Getraind
 • Flexibel
 • Klantgericht

Een greep uit onze veilige partners